Denne Personvernerklæringen gjelder for Lofoten Safari og er behandlingsansvarlig for virksomhetens håndtering av personopplysninger på eget nettsted. Se kontaktsiden for kontaktinformasjon.

Personvernerklæringen gjelder vårt nettsteder ("Nettsted"). Personvernerklæringen beskriver hvordan vi innsamler, bruker og deler personopplysninger når du inngår avtale om bruk av våre nettsteder, hvordan vi registrerer opplysninger gjennom informasjonskapsler (cookies) om din bruk av våre nettsteder, og utveksler opplysninger med tredjeparter.

Personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparters nettsteder, og Lofoten Safari tar ikke ansvar for behandlingen av personopplysninger på disse nettstedene.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Vår behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av de generelle reglene i den norske personopplysningsloven med forskrift, samt øvrig relevant regelverk, som blant annet markedsføringsloven og bokføringsloven.

1. Behandling av personopplysninger på www.lofoten-safari.com

Webredaktøren har det daglige ansvaret for Lofoten Safaris behandlinger av personopplysninger på www.lofoten-safari.com, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av Google Analytics. Det er kun Lofoten Safari som har tilgang til opplysningene som samles inn.

2. Nettstatistikk

Lofoten Safari samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på Google Analytics og Google AdSense. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra Lofoten Safari til andre aktører.

3. Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på www.lofoten-safari.com:

  • Analyseverktøyet Google Analytics plasserer to informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med _ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN og _gac_"property-id"). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk, og slettes etter 90 dager.

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

4. Kontaktinformasjon

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alle våre aktiviteter

Trugetur i Lofoten

Bli med på trugetur i Lofoten. Ikke alle er født…

Nordlystur Fiskebåt

Ute på havet sikrer man minimal lysforurensing, noe som gjør…

Lofotfiske

Lofotfisket er bakgrunnen for all virksomhet i Lofoten, alle drømmer…

Lofoten Vinfestival

Gå ikke glipp av årets vinfestival i Lofoten!

Lofoten i kunsten

Lofoten har de siste 150 år virket som en magnet…

Kajakk-turer

Kajakkturer i Lofoten. Lofoten er blant annet kjent for rå…

Henningsvær Cruise

Bli med en av våre klassiske fiskebåter som tar deg…

Fjelltur

Bli med på Fjelltur. Lofoten består av vide myrer og…

Fisketur i midnattsol

Har du noen gang drømt om å fiske i solnedgang?

Fisketur

Besøker man Lofoten, må man også teste fiskelykken. I perioden…